Våren närmar sig!!

Våren närmar sig med stormsteg där ute! Och vi väntar med spänning på hur säsongen 2019 ska bli!

Efter senaste koll på vår bana idag, så ser det väldigt bra ut där ute. Samtliga greener är gröna!!

Många ”körvar” som behövs krattas upp.

Så nu är det dags att börja städa och förbereda banan inför säsongen. Vi behöver så många hjälpande händer vi kan få där ute, det är 18 greener plus tee som ska krattas rena från hål-pipskörvar.

Så ta med dig en plastkratta och snöskyffel, och gärna skottkärra om du har möjlighet och kom ut till banan och hjälp oss börja kratta. ”körvarna” ska krattas ihop och läggas i en hög 10 meter från green på fairway. Vi räknar med att den officiella städdagen blir helgen v.13 30-31/3, info kommer i mailkorgen så håll utkik! Men har du möjlighet redan nu så är det bara att åka ut å köra!

Kontakta Greenkeepern om du är osäker 070-2071318

Årjängs Golfklubb är en liten förening med små resurser så tack vare hjälp av alla engagerade medlemmar kan vi fortsätta att fungera! Ju fler som hjälper till med det här desto snabbare kommer spelet igång ute på banan! Och vi ser verkligen fram emot säsongen 2019. Glöm inte vårmöte 11 April! Varmt välkomna och hjälp oss mot en toppen säsong!